There was an error in this gadget

Thursday, August 30, 2012

2012 Training Day 168: 9(AM)+11(PM)

Done for the week. My legs are trashed.124Kays. Perfecto. Now I take a break then up the intensity whilst reducing the mileage and enjoy the feeling of my legs getting fresh and light once again.
PROGRESS:
July____wk1 21(2:08)+15(1:12)+21(1:43:28-HR158) = 57Kms (Tororo)
________wk2 23(2:16)+(15+9)+(16+9)+10+(16+9)+(12+7)= 126Kms(Entebbe)
________wk3 18(1:28)+12+21(1:48-HR157)=51Kms
________wk4 23(2:18)+21(1:43:54-HR162)+9=53Kms
________wk5 12+21(1:38:50 HR167)+17=50Kms
August__wk1 22+16+18+(10+12)+10+(3+14)=105Kms (Entebbe)
________wk2 21+12=33Kms (cold)
________wk3 22+(18+8)+(19+6)+18+(4+13)=108Kms
________wk4 21+21+9+(10+18)+(9+16)+(9+11)=124Kms
A
.

No comments: