There was an error in this gadget

Friday, October 12, 2012

2012 Training day 197: 12K

It was faaaast. My calves ache. I am so busy - trying to bring in US$ 3000 in three weeks. Busy as ef!
RECENT PROGRESS:
July____wk1 21(2:08)+15(1:12)+21(1:43:28-HR158) = 57Kms (Tororo)
________wk2 23(2:16)+(15+9)+(16+9)+10+(16+9)+(12+7)= 126Kms(Entebbe)
________wk3 18(1:28)+12+21(1:48-HR157)=51Kms
________wk4 23(2:18)+21(1:43:54-HR162)+9=53Kms
________wk5 12+21(1:38:50 HR167)+17=50Kms
August__wk1 22+16+18+(10+12)+10+(3+14)=105Kms (Entebbe)
________wk2 21+12=33Kms (cold)
________wk3 22+(18+8)+(19+6)+18+(4+13)=108Kms
________wk4 21+21+9+(10+18)+(9+16)+(9+11)=124Kms
Sept____wk1 21+14+14+14=72Kms
________wk2 21+10+7+7=48Kms
________wk3 21(1:49-Ndakaini)+9+10(AM)+7(PM)+10(AM)+10(PM)=67Kms
________wk4 21+20+5+13+16+10+12+4=101Kms
Oct_____wk1 21+(10+11)+(21+7)+10+(17+8)+7= 112Kms
________wk2 21+21+10(AM)+7(PM)+21+8(PM)+12= 100Kms
100K. I will take it
A

No comments: